ELBUSSAR
I VÄRLDSKLASS

Hybricons elbussar är specificerade av svenska tekniker för ett nordiskt klimat. Fördelarna är givna; lång räckvidd, högsta komfort och stor driftsäkerhet.

Hybricon har använt 10 års branscherfarenhet av elfordon och byggt elbussarna PEV12 och PEV15 Arctic i samråd med chaufförer, servicepersonal, trafikledning och skyddsombud. Dessutom i ett nära samarbete med vår partner King Long – en av världens ledande producenter av kommersiella, tunga el-fordon.

Elbussar utvecklade
för ett arktiskt klimat

Många av Sveriges kommuner har uttalade målsättningar att elektrifiera kollektivtrafiken, vilket gör att marknaden växer snabbt. Våra elbussar PEV12 och PEV15 Arctic är specifikt framtagna för ett arktiskt klimat och är specialanpassade med koboltfria LFP-batterier för maximal säkerhet för passagerare och chaufförer. Batterikapaciteten är på hela 422 kWh vilket möjliggör längre räckvidd i kalla temperaturer. Med våra King Long producerade Arctic bussar har Hybricon stora möjligheter att ta del av omställningen till en kollektivtrafik utan utsläpp och buller. Vill du veta mer om våra elbussar?

KONTAKTA OSS

EKONOMISK BATTERITEKNIK

Hybricons bussar använder koboltfri batteriteknik från CATL som är den ledande leverantören i världen inom området.

Tack vare avancerat, nickelrikt material och innovativ cell to pack-teknik (CTP) förbättras batterisystemets energitäthet vilket ger elfordonet extra lång körsträcka. Nya elfordon, utrustade med CATL batterier, uppfyller internationella säkerhetsstandarder och levererar både hög prestanda och lång livslängd, vilket är bra för både miljö och ekonomi.

RENARE, TYSTARE
STADSTRAFIK

Är du intresserad av elektrifierade bussar för hållbar och bullerfri kollektivtrafik på din ort? Tveka inte att kontakta oss.

SERVICE &
REPARATION

Vi utför all tänkbar service och reparation för tunga fordon oavsett märke och med kort varsel. Kontakta oss när du behöver hjälp.