HYBRICONS
RESA

Hybricons affärsidé är att utveckla, sälja och leverera kollektivtransportsystem med Ultrafast charging och depåladdade elbussar, samt service och eftermarknadstjänster. Våra kunder är främst kommuner och kollektivtrafikoperatörer. Ambitionen är att leverera hållbara produkter och tjänster med omsorg om miljön, i kombination med vårt tekniska kunnande och vår gedigna erfarenhet. Hybricons aktie är noterad på Spotlight Stock Market med kortnamnet HYCO.

ELEKTRIFIERANDE PIONJÄRER

Hybricon är pionjärer inom kompletta elektrifierade trafiksystem för vinterklimat. När vi började fanns ytterst få företag i världen som jobbade lika intensivt med tyngre elfordon som vi, men i dagens debatt är det något som många ser som en nödvändighet. Därför ligger vi också långt fram med vår affärsidé. Vi reducerar energiförbrukning, både för framdrift och klimat i bussen, vi möjliggör korta laddtider genom överlägsen batteriteknik. Viktigast är att vi har gjort vår hemläxa under många år och lärt oss av erfarenheterna längs vägen. Vi vet vad som fungerar.

I flera år har vi testkört elbussar i nordiskt, kallt klimat, på saltade vägar, vilket ingen annan leverantör har gjort i samma utsträckning. Att vi redan har utprovade produkter och kompetens på den här marknaden gör oss till en strategisk partner för alla som vill ersätta konventionell busstrafik i stadskärnor, sätta upp laddinfrastruktur för både bussar och lastbilar, samt för företag som vill utveckla sina egna elektrifierade produkter.

KONTAKTA OSS

Är du intresserad av elbussar för hållbar och bullerfri kollektivtrafik och effektiv laddning på din ort? Tveka inte att kontakta oss.

KONTAKT

IR & Media

Välkommen till vårt pressrum. Här finns nyheter och pressmeddelanden om en del av allt som händer hos oss på Hybricon.

IR & MEDIA